ermewa-group

A teherszállító és intermodális vasúti kocsik és tartálykonténerek lízing iparágának egyik vezető szereplője világszerte – a globális ellátási lánc stratégiai eszközeinek tervezésére, optimalizálására, finanszírozására és menedzselésére specializált, biztonságos, költséghatékony és környezetbarát megoldásokat kínálva. 

atir-rail

Az ATIR-RAIL egy 2003-ban alapított, független, áruszállítással foglalkozó motorkocsik menedzselésére és bérlésére szakosodott cég, több mint 30 éves tapasztalattal Franciaországban és külföldön. A forgalom több mint felét külföldön realizálják. 

Erőműveinkben kb 140 ezer lakás távfűtését állítjuk elő és emellett villamos energiát is termelünk az országos rendszerbe. Mindezt városias környezetben, kombinált ciklusú kapcsolat energiatermeléssel végezzük, ami elérhető legjobb technikának számít a maga kb. 84%-os hatásfokával.

donauchem

Közép- és Kelet-Európa vezető vegyianyag forgalmazójaként szolgáltatásaink széleskörű, minőségi és érzékenységével támogatjuk ügyfeleinket sikereik maximalizálásában – a Balti-tengertől a Fekete-tengerig, vezető beszállítóktól, ellenőrzött minőségirányítási rendszerekkel.

borsodchem

A BorsodChem Európa egyik piacvezető műanyag alapanyag és szervetlen vegyianyag gyártója. A termékeink nagy részét Európában értékesítjük, de jelen vagyunk az észak- és dél-amerikai, afrikai, a közel- és távol-keleti piacokon is.

A környezeti levegővel fűtött párologtatók piacvezető gyártója.

Fedezze fel a Heinzler gépgyártás és bérgyártás sokszínűségét: Nemcsak a modern gépészet minden klasszikus területén erős partnerként állunk az Ön mellett, hanem a megfelelő címként a felsővezeték-építés és az antennatechnika területén is. A gépgyártás és a bérgyártás szolgáltatójaként minden olyan anyagból készült termék fejlesztését és gyártását kínáljuk Önnek, mint a fémlemez, acél, ólom és még sok más.

A Cryonorm Systems, a Cryonorm csoport alosztálya, a kulcsrakész kis- és közepes méretű LNG-rendszerek specialistája.

Akikre a legbüszkébbek vagyunk

Minden megbízás megtiszteltetés a számunkra, minden megbízónk csak értékesebbé és értékesebbé teszi a cégünket.

Azonban van néhány közöttük, akikre ez különösen igaz…

namaste

__