Visszaélés bejelentés

Az FT-TRIÁSZ KORRÓZIÓVÉDELEM Kft. a 2023. évi XXV. törvénynek megfelelve kialakította a belső visszaélés-bejelentési rendszerét, ahol névtelenül vagy bizalmasan jelenteni lehet olyan cselekedeteket, amelyek a törvénybe, más szabályokba vagy az FT-TRIÁSZ KORRÓZIÓVÉDELEM Kft. irányelveibe ütköznek.

Visszaélés bejelelentése előtt mindenképpen olvassa el a visszaélés-bejelentési szabályzatunkat. Ez a szabályzat leírja, milyen eseményeket, milyen feltételekkel, hogyan lehet jelenteni, és mi történik a bejelentésekkel.

A bejelentési csatorna használatával a bejelentő elfogadja a visszaélés-bejelentési szabályzatban leírtakat.

Kinek szól? Az FT-TRIÁSZ KORRÓZIÓVÉDELEM Kft. visszaélés-bejelentő csatornáját jelenleg a fenti jogszabályban foglalt bejelentésre jogosultak (például munkavállalók, szállítók, stb.) használhatják.

Névtelenség és a bejelentők védelme: A visszaélésbejelentő csatorna teljesen független a Vörösvár Kft. informatikai hálózatától. A visszaélést bejelentő személy névtelen felhasználónevet és jelszót kap, amelynek segítségével nyomon követheti a bejelentése sorsát. Másfelől, ha a bejelentő szükségesnek tartja, megadhatja kapcsolati adatait, ezeket azonban csak a vizsgálat lefolytatására kijelölt személyek láthatják.

Egyéb bejelentési módok: Ez a visszaélés-bejelentő csatorna csak online bejelentésre alkalmas. A visszaélés-bejelentési szabályzat tartalmazza a szóbeli bejelentések megtételének eljárásrendjét.

Adatvédelem: A bejelentés során megadott adatokat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük.

Észrevétel létrehozása